Skip to content
06 172 066 59 info@dennissmithoveniersbedrijf.nl

Bedrijfsonderhoud: een groene kennismaking

Een eerste indruk, kunt u maar een keer maken. Netjes onderhouden groen rondom uw bedrijfspand biedt zakelijke klanten en voorbijgangers een passend visitekaartje van uw bedrijf. Wij nemen graag het onderhoud van uw kantoortuin en het buitengroen voor onze rekening. Een goed verzorgde tuin, opgeruimde parkeerplaats en nette bestrating zet uw bedrijf direct in een ‘groen’ daglicht.

Wilt u het hele jaar door verzekerd zijn van net buitengroen en een goed onderhouden kantoortuin? Met een onderhoudsplan houdt Dennis Smit Hoveniersbedrijf uw groen gedurende elk jaargetijde in perfecte staat. We maken kantoortuinen winterklaar, verzorgen een opknapbeurt in de lente en voegen bemesting en voeding toe, zodat u verzekerd bent en blijft van een representatieve groenomgeving. Informeer naar de mogelijkheden en houd uw kantoortuin jaar in, jaar uit in topvorm.

Op weekdagen is het vaak een drukte van belang rondom bedrijven. De parkeerplaats staat vol met auto’s en vrachtwagens en binnen wordt hard gewerkt. Om het tuin- en groenonderhoud zo probleemloos en goed mogelijk uit te kunnen voeren, zijn wij ook op zaterdag beschikbaar voor bedrijfsonderhoud. Zo zijn wij niemand tot last en kunnen we ongestoord werken aan uw groene visitekaartje.

Heeft u een hovenier nodig?

Dennis Smit is dé hovenier voor de omgeving van Alkmaar en Langedijk. Maak vandaag nog een afspraak als u op zoek bent naar tuinontwerp, tuinaanleg of onderhoud aan uw tuin.

Back To Top