Skip to content
06 172 066 59 info@dennissmithoveniersbedrijf.nl

Hier onder ziet u de stappen die nodig zijn voor het aanleggen van uw tuin

Afspraak

Op basis van een afspraak kom ik bij u langs om uw tuin te bekijken. Hierbij kijk ik naar de staat van de tuin, de ligging en de woning.

Inventarisatie

Vervolgens ga ik uw wensen in kaart brengen. Wordt het een compleet nieuwe tuin of wordt het een renovatie van de bestaande tuin? Wat voor type tuin wilt u? Welke elementen wilt u verwerkt zien? Welk budget heeft u?

Ontwerp

Op basis van ons gesprek en inventarisatie van uw wensen ga ik een ontwerp maken. In dit ontwerp verwerk ik natuurlijk mijn kennis en kunde. Ik combineer de mogelijkheden van de uitgangspositie met uw wensen.

Het ontwerp is de basis voor de nieuwe tuin. Deze gebruiken we dan ook om een beplantingsplan op te stellen. Welke planten plaats ik en waar, in welke hoeveelheid, met welke bloeitijd en welke bloeiperiode.

Offerte

Ik maak met u een afspraak om alles door te nemen. De gemaakte keuzes licht ik toe en vraag om uw mening. Eventueel maken we een aantal aanpassingen op het ontwerp. Het definitieve ontwerp wordt voorzien van een heldere en duidelijke offerte zodat u precies kunt zien waar u aan toe bent.

Heeft u een hovenier nodig?

Dennis Smit is dé hovenier voor de omgeving van Alkmaar en Langedijk. Maak vandaag nog een afspraak als u op zoek bent naar tuinontwerp, tuinaanleg of onderhoud aan uw tuin.

Back To Top