Skip to content
06 172 066 59 info@dennissmithoveniersbedrijf.nl

Tuinonderhoud gebeurt in meerdere stappen

Tuinonderhoud is voor velen een leuke hobby, maar voor anderen juist niet. Misschien omdat u niet de juiste vakkennis heeft of omdat u gewoon geen zin in of tijd heeft voor tuinonderhoud. Dennis Smit Hoveniersbedrijf maakt tijd voor u en heeft alle kennis om in huis om uw tuin professioneel te onderhouden. Het werk, het gezin, sport en hobby’s vragen bijna alle tijd en de tuin komt daar achteraan. Daarbij ontbreekt het ook vaak aan kennis voor tuinonderhoud zoals snoeiwijze en plantontwikkeling.

Uw tuin in de regio Sint Pancras, Alkmaar, Broek op Langedijk, Heiloo, Koedijk, Egmond, Bergen, Schoorl, Warmenhuizen, Heerhugowaard en omstreken, wordt het hele jaar door ons onderhouden. Voor de steeds terugkerende werkzaamheden in uw tuin verzorgt Dennis Smit Hoveniersbedrijf het reguliere tuinonderhoud. Tijdens het tuinonderhoud verwijder ik ongewenst onkruid en snoei ik uitgebloeide plaatsen terug. Ik zorg dat het tuinafval netjes uit de tuin verwijderd wordt zodat uw tuin er altijd onderhouden uitziet.

Onderhoudsbeurt aan uw tuin

Snoeien is het belangrijkste aspect van het tuinonderhoud voor de winter. Naast het snoeien van de bomen en struiken worden de vaste planten terug geknipt. Uw tuin wordt in een tuinonderhoudsbeurt netjes opgeruimd en onkruidvrij gemaakt, de grond wordt los gewerkt. Bemesting en voeding worden daar waar nodig toegevoegd zodat uw tuin altijd in topvorm is.

Voorjaarsbeurt

In het voorjaar worden alle winterbloeiende struiken gesnoeid, ook wordt bij het tuinonderhoud in het voorjaar de nodige beplanting en siergrassen op vakkundige wijze gesnoeid. Borders en gazon worden voorzien van bemesting zodat uw tuin er de hele zomer prachtig uitziet.

Heeft u een hovenier nodig?

Dennis Smit is dé hovenier voor de omgeving van Alkmaar en Langedijk. Maak vandaag nog een afspraak als u op zoek bent naar tuinontwerp, tuinaanleg of onderhoud aan uw tuin.

Back To Top