Ga naar hoofdinhoud
06 172 066 59 info@dennissmithoveniersbedrijf.nl

Dennis Smit Hoveniersbedrijf

Dennis Smit Hoveniersbedrijf is een jong, vrolijk, enthousiast en ambitieus hoveniersbedrijf met een grote passie voor groen. Sinds 2000 ontwerpen en onderhouden we tuinen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het aanleggen van nieuwe tuinen. Sint Pancras is onze trotse thuisbasis, maar ook zijn we vaak te zien in tuinen in Alkmaar, Broek op Langedijk, Heiloo, Koedijk, Egmond, Bergen, Schoorl, Warmenhuizen, Heerhugowaard en omstreken.

Na het afronden van een stratenmakersopleiding (SPG) en een zeven jaar durende carrière als vakbekwaam stratenmaker, besloot ik een opleiding tot gediplomeerd hovenier te volgen. Een logische stap. Een straat aanleggen is mooi, maar werken in de tuin en de natuur is waar mijn echte passie ligt. Met het diploma op zak, bedient Dennis Smit Hoveniersbedrijf nu al jaren met veel plezier de particuliere en zakelijke groenmarkt in de regio. Inmiddels is ook de broer van Dennis, Remko toegetreden tot het bedrijf.

Dennis Smit Hoveniersbedrijf draagt graag een steentje bij aan de maatschappij. Daarom maakt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) een belangrijk onderdeel uit van onze werkzaamheden. We gaan verantwoordelijk om met de wereld om ons heen en de mensen die hierin wonen en leven. We geven jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt graag de kans om werkervaring op te doen; want iedereen verdient een kans om te werken. Daarom maken zij een belangrijk onderdeel uit van ons team.

Dennis Smit Hoveniersbedrijf staat garant voor eerlijkheid, oprechtheid en liefde voor uw tuin. Samen laten we natuur leven!

Heeft u een hovenier nodig?

Dennis Smit is dé hovenier voor de omgeving van Alkmaar en Langedijk. Maak vandaag nog een afspraak als u op zoek bent naar tuinontwerp, tuinaanleg of onderhoud aan uw tuin.

Back To Top